Offerte aanvragen
  • Ruim aanbod sportreizen
  • Meer dan 5000+ klanten
  • Persoonlijk contact
  • Ook losse tickets

Tickets Darts bestellen?

Eenvoudig en veilig uw kaarten voor Darts kopen bij SportreizenXL


Compleet verzorgde dartreizen

Ben jij een fan van darts of gewoonweg op zoek naar een gezellige avond met vrienden,  dan is een bezoek aan een darts wedstrijd sterk aan te raden. SportreizenXL is leverancier van tickets voor de Premier League Darts en de World Matchplay Darts. Je losse tickets bestel je al vanaf € 75,-. Bekijk de mogelijkheden en bestel je tickets voor een unieke beleving.

Volledig verzorgde dartreis organiseren?

Wij bieden je de mogelijkheid om losse tickets voor darts te bestellen, maar helpen je ook graag bij het boeken van een compleet verzorgde dartreis. Onze dartreizen zijn altijd inclusief drie-sterren hotel en eventueel de reis.

Dartreizen en Losse Tickets voor Dartevents

Diverse dartevents in Nederland, Verenigd Koninkrijk en Ierland


Populair Premier League of Darts

Premier League of Darts

Bekijk de beste darters tijdens de Premier League of Darts. Diverse wedstrijden in Nederland, Engeland of Ierland. Bestel je tickets eenvoudig online.

Meer informatie
World Matchplay Darts

World Matchplay Darts

Welke darter pakt als eerste de Phil Taylor Trophy tijdens de World Matchplay Darts. Van 21-29 juli in Blackpool's bekende Winter Gardens.

Offerte aanvragen
World Darts Championship

World Darts Championship

Wie wordt de nieuwe wereldkampioen Darts? Bezoek het WK darts in Alexandra Palace in London met toppers als Van Gerwen en Van Barneveld.

Offerte aanvragen