Offerte aanvragen
  • Ruim aanbod sportreizen
  • Meer dan 5000+ klanten
  • Persoonlijk contact
  • Ook losse tickets

Losse voetbaltickets

Bestel eenvoudig en veilig je voetbaltickets bij VoetbalticketXpert


Dé specialist in voetbaltickets voor Europese topclubs

VoetbalticketXpert

VoetbalticketsXpert is leverancier van losse voetbaltickets voor alle grote competities in Europa. In ons ruime aanbod voetbaltickets vind je diverse clubs uit Engeland (Premier League), Spanje (La Liga), Duitsland (Bundesliga) en Italië (Calcio A).

Bij VoetbalticketXpert bestel je, in tegen stelling tot andere voetbalticketsites, je tickets eenvoudig en veilig in onze shop. Met het grootste aanbod losse tickets van Nederland kunnen wij ons met recht dé specialist in voetbaltickets voor Europese topclubs noemen.

Bestel je voetbaltickets voor topwedstrijden eenvoudig online en ervaar de vrijheid om zelf uw reis en verblijf te organiseren. De tickets worden minimaal een week voor de wedstrijd middels aangetekende post verstuurd of zijn af te halen in het hotel waar je verblijft. Ben je nog niet helemaal zeker waar je voetbalreis heen gaat? Laat je inspireren door onze populaire speelsteden. We hebben de meest populaire voetbalsteden voor je op een rij gezet denk bijvoorbeeld aan Londen, Milaan en Barcelona!

Bekijk aanbod VoetbalticketXpert

Klanten van SportreizenXL

Wij zijn trots op onze hoge score op klanttevredenheid!


Hans Gorter
Het was wederom fantastisch!
"Het was wederom fantastisch. Arsenal - Chelsea, wat een geweldige wedstrijd was dit!"

‐ Hans Gorter

Sven van Atten
Wat een belevenis
"Ik heb echt super genoten wat een belevenis! Was ook super geregeld met de kaarten op halen dank je wel! Hier een foto om kans te maken op de prijzen."

‐ Sven van Atten

Rabin den Hoed
Wat een feest afgelopen weekend!
"Ik bezocht mijn collega in Oxford en we boekten tickets voor Arsenal - Norwich City in Londen. Mooie plekken boven in het stadion met een goede sfeer, ondanks de korte protestactie tegen Wenger. Het stadion ontplofte na de 1-0!"

‐ Rabin den Hoed

Klantvriendelijkheid 8,8 Reactiesnelheid 8,7 Persoonlijke aandacht 8,6 Ticketaanbod 8,6
Bekijk al onze beoordelingen op Klantenvertellen.nl

Compleet verzorgde voetbalreizen

VoetbalreizenXL, voor een unieke voetbalervaring


Al meer dan 10 jaar bieden wij vele supporters een unieke voetbalervaring!

VoetbalreizenXL

Met een sterke focus op persoonlijke benadering, flexibiliteit en het gemak van de klant bieden we een ruim aanbod compleet verzorgde voetbalreizen naar Europese topclubs. Daarnaast onderscheiden we ons met de levering van losse voetbaltickets. Wij vinden dat iedereen de vrijheid moet hebben zelf de reis en het verblijf te organiseren.

Met onze persoonlijke benadering en een helder offerte traject helpen we je om de ideale voetbalreis samen te stellen. Ons streven is om de Nederlandse voetballiefhebber, tegen scherpe prijzen, kennis te laten maken met de beleving en sfeer van buitenlandse voetbalwedstrijden en je een onvergetelijke voetbalreis te bezorgen. Kunnen wij iets voor je betekenen?

Bekijk aanbod VoetbalreizenXL

Populaire voetbalclubs

Onze meest populaire voetbalreizen op een rij